Logo Galeria NEXT

Aukcje

 


Rejestracja

E-mail *
Hasło *
Potwierdź hasło *
Telefon *
Imię *
Nazwisko *
Ulica / Nr *
Kod pocztowy *
Miejscowość *
Kraj *

Poniższe informacje posłużą do wystawienia faktury w przypadku
wygrania licytacji na aukcji.

Firma
Ulica / Nr
Kod pocztowy
Miejscowość
NIP
Wyrażam zgodę *

Polityka prywatności.25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych (tzw. RODO). Chronimy odpowiednio dane osobowe naszych użytkowników, klientów i partnerów biznesowych oraz współpracowników umownych. Stosujemy odpowiednie rozwiązania technologiczne i zabezpieczenia dostępu, zapobiegając niepożądanej ingerencjiw prywatność użytkowników osób trzecich.Nie modyfikujemy i nie sprzedajemy posiadanych danych osobom lub podmiotom trzecim.

Rejestracja, dane osobowe. Projekt 31 s.c. Andrzej Malingowski Sławomira Malingowska 85-129 Bydgoszcz ul. Poznańska 31 dalej zwana NEXT jest administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach portalu galerianext.pl. W niektórych częściach portalu zastosowano system rejestracji i logowania. Użytkownik, po zarejestrowaniu się, uzyskuje dostęp do zgłaszania zleceń chęci kupna na naszych aukcjach.W formularzu rejestracyjnym należy podać swoje podstawowe dane osobowe, takie jak: imię i nazwisko, adres zamieszkania, telefon kontaktowy oraz opcjonalnie dane do wystawienia faktury i adres do przesyłki materiałów promocyjnych, katalogów, informacji i zakupionych obiektów. Dane służą nam do przekazywania informacji o działaniach artystycznych, kulturalnych, dydaktycznych podejmowanych przez nas lub artystów i partnerów biznesowych, z którymi współpracujemy. Dane osobowe są pozyskiwane dobrowolnie bezpośrednio od Państwa za pośrednictwem naszego portalu i przy rejestracji osobistej przed odbywającymi się wydarzeniami i poprzez kierowaną do nas korespondencję oraz z zawartych z nami umów. W tym samym formularzu należy też zaznaczyć, czy jest się zainteresowanym otrzymywaniem informacji w postaci naszego biuletynu informacyjnego Newslettera. Dzięki wysyłaniu takich biuletynów mamy możliwość bezpośredniego informowania Państwa o nowych usługach, aukcjach, wystawach, projektach i konkursach. Zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych, należy także wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowychdla celów marketingowych, która jest całkowicie dobrowolna.

Ochrona.Zapewniamy, że Państwa dane są chronione z zachowaniem odpowiednich środków bezpieczeństwa, nie udostępniane osobom trzecim oraz że są wykorzystywane wyłącznie na potrzeby informowania o ww. działaniach.Wyrażenie zgody przez użytkownika na przetwarzanie danych przez Projekt 31 s.c. jego danych osobowych dla celów marketingowych jest całkowicie dobrowolne. Każdemu przysługuje prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych.Każdy Internauta musi także sam dbać o swoje bezpieczeństwo i ochronę swoich danych, dlatego gdy korzystamy z jednego komputera wspólnie z innymi użytkownikami, to po zakończeniu korzystania z niego należy się wylogować, zamknąć stronę z ustawieniami, aby nikt nie mógł ich podejrzeć. Dane podane przez Użytkowników przy rejestracji znają tylko oni sami. NEXT gwarantuje, że nikomu nie mogą zostać one ujawnione, jednak prosimy o zachowanie ostrożność przy ich wpisywaniu lub wyświetlaniu na ekranie. W każdym czasie macie Państwo prawo do: żądania usunięcia danych, żądania sprostowania danych, ograniczenia ich przetwarzania, sprzeciwu wobec przetwarzania, żądania ich przeniesienia.

Treści niepożądane. Na portalu galerianext.pl nie ma miejsca na treści, które są sprzeczne z prawem polskim i międzynarodowym, nawołujące do nienawiści rasowej, wyznaniowej czy etnicznej. Nie publikujemy pornografii i treści nagannych moralnie i uważanych powszechnie za nieetyczne, nie mających nic wspólnego ze sztuką.

Cookies. Ze względów funkcjonowania portalu, jednym ze sposobów zbierania informacji o użytkownikach jest stosowanie mechanizmu "cookies". Są to pliki tekstowe, które serwer zapisuje na dysku użytkownika, dzięki którym będzie mógł go "rozpoznać" przy ponownym połączeniu.Portal galerianext.pl używa cookies do zapamiętywania informacji o Internautach.Pliki te są wykorzystywane w celach statystycznych (tworzenie statystyk dla potrzeb wewnętrznych i w ramach współpracy z reklamodawcami), a także w celach związanych z ułatwieniem logowania się lub wypełniania stałych treści.Cookies są ustawiane przy "wejściu" i "wyjściu" z danego serwisu. W żaden sposób nie niszczą systemu w komputerze użytkownika ani nie wpływają na jego sposób działania, w szczególności nie powodują zmian konfiguracyjnych w urządzeniach końcowych użytkowników ani w oprogramowaniu zainstalowanym na tych urządzeniach.Należy podkreślić, że cookies nie służą identyfikacji konkretnych użytkowników, na ich podstawie nie jesteśmy w stanie ustalić tożsamości użytkowników.Każdy użytkownik może sprzeciwić się umieszczaniu plików cookies na jego urządzeniu końcowym. W tym celu należy skorzystać z opcji wyłączenia tego mechanizmu udostępnianej w przeglądarce internetowej.

*Zgoda na przetwarzanie danych osobowych

Stosownie do postanowień RODO i ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 poz.883) dobrowolnie wyrażam zgodę na przetwarzanie i przekazywanie moich danych osobowych, podanych w niniejszym formularzu, przez NEXT.Rejestrując się wyrażasz zgodę na przesyłanie informacji o najbliższych aukcjach i wydarzeniach na adres mailowy. Oświadczam, że zostałam/em poinformowana/y, że w przypadku wyrażenia przeze mnie zgody na przetwarzanie danych, ich administratorem będzie NEXT. Dane są zbierane w celach marketingowych. Przysługuje mi prawo wglądu do nich i do ich aktualizacji.

* Wymagane

W przypadku pytań, prosimy o kontakt z naszym biurem:
tel.: 509351515 (poniedziałek - piątek: 10:00 - 17:00)
e-mail: info@galerianext.pl

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Newsletter ikona   Bądź na bieżąco z wydarzeniami